Kategóriák
Kosarad

Virág boxok

Virág boxok

 

Rendelj a lufik mellé Virág boxot! ♥

Mostantól szállítunk virág boxokat is, válaszd ki a neked tetszőt és tedd a kosárba.

A virágboxokban élővirágok vannak emiatt fontos a friss elkészítésük és szállításuk.

A következő képpen tudjuk szállítani őket:

A hétfőtől-szerdáig leadott rendeléseket :  leghamarabb csütörtök délutántól tudjuk szállítani 

A csütörtöktől-vasárnapig leadott rendeléseket: leghamarabb  hétfő délutántól tudjuk szállítani.

 

 

A csokor 10 szál vegyes színú tulipánt tartalmaz. :)   Virágboxainkban szezonális virágokból készülnek, doboznként a virágok elnrendezése színe változhat, de igyekszünk a képhez mindig hasonlót készíteni   A kép illusztráció. Az árak változásának jogát fenttartjuk.    ..
10,000 Ft
Nettó ár:10,000 Ft
Minimum 2 kosár rendelése lehetséges. Vegyes színes szonális  virágokkal teli kiskosár tökéletes ajándék Nőnapra, anyéknapjára,ballagásra, szülinapra. Légömbökkel kiegészíthetjük a kosár különlegességét :) Virágboxainkban szezonális virágokból készülnek, doboznként a virágok elnrendezése sz..
15,000 Ft
Nettó ár:15,000 Ft
A boxban 50 szál nagy fejú rózsa és 2 doboz Ferrero Rocher van. Virágboxainkban szezonális virágokból készülnek, doboznként a virágok elnrendezése színe változhat, de igyekszünk a képhez mindig hasonlót készíteni A dobozok színét a virágok színéhez és hangulatához igazítjuk.   Ferrero Ro..
85,000 Ft
Nettó ár:85,000 Ft
Virágboxainkban szezonális virágokból készülnek, doboznként a virágok elnrendezése színe változhat, de igyekszünk a képhez mindig hasonlót készíteni A dobozok színét a virágok színéhez és hangulatához igazítjuk.   A kép illusztráció. Az árak változásának jogát fenttartjuk.    ..
58,000 Ft
Nettó ár:58,000 Ft
Virágboxainkban szezonális virágokból készülnek, doboznként a virágok elnrendezése színe változhat, de igyekszünk a képhez mindig hasonlót készíteni A dobozok színét a virágok színéhez és hangulatához igazítjuk.   A kép illusztráció. Az árak változásának jogát fenttartjuk.    ..
55,000 Ft
Nettó ár:55,000 Ft
Számmal egyediesíthető kb 40-50 szálas rózsacsokor. Virágboxainkban szezonális virágokból készülnek, doboznként a virágok elnrendezése színe változhat, de igyekszünk a képhez mindig hasonlót készíteni A dobozok színét a virágok színéhez és hangulatához igazítjuk.   A kép illusztráció. ..
70,000 Ft
Nettó ár:70,000 Ft
50 szál kisfejű vörösrózsával, csodálatos meglepetés lehet egy különleges alkalomra.   Virágboxainkban szezonális virágokból készülnek, doboznként a virágok elnrendezése színe változhat, de igyekszünk a képhez mindig hasonlót készíteni A dobozok színét a virágok színéhez és hangulatához iga..
65,000 Ft
Nettó ár:65,000 Ft
Nyitható akril dobozban szívformájú csodálatos színes virágokkal. Egyediesíthető évszámmal és szöveggel. Virágboxainkban szezonális virágokból készülnek, doboznként a virágok elnrendezése színe változhat, de igyekszünk a képhez mindig hasonlót készíteni A dobozok színét a virágok színéhez é..
45,000 Ft
Nettó ár:45,000 Ft
Nyitható szív alakú dobozban csodálatos színes virágokkal lepheted meg párodat. Virágboxainkban szezonális virágokból készülnek, doboznként a virágok elnrendezése színe változhat, de igyekszünk a képhez mindig hasonlót készíteni A dobozok színét a virágok színéhez és hangulatához igazítjuk. ..
45,000 Ft
Nettó ár:45,000 Ft
Kérhető 30-40-50 szál fehér rózsával (a képen 50 szál látható)   A kép illusztráció. Az árak változásának jogát fenttartjuk...
45,000 Ft
Nettó ár:45,000 Ft
Virágboxainkban szezonális virágokból készülnek, doboznként a virágok elnrendezése színe változhat, de igyekszünk a képhez mindig hasonlót készíteni A dobozok színét a virágok színéhez és hangulatához igazítjuk.   A kép illusztráció. Az árak változásának jogát fenttartjuk...
40,000 Ft
Nettó ár:40,000 Ft
Tételek: 1 - 11 / 11 (1 oldal)